2017 artikkelit


Puurojuhla Sasin Toukolassa 10.12.2017.

Martin terveiset SAHKin syyskokouksesta.

Martin terveiset yhdistyksen syyskokouksesta.

Yhdistyksen syyskokous 15.11.2017.

Terveiset Falunista

Lue artikkeli tästä linkistä.

Restaurantapäivät 21-22.7.2017


Teivossa ensimmäisen kerran järjestetyt Restaurantapäivät saivat hyvän vastaanoton niin yleisöltä kuin myyjiltäkin. Kentällä oli tilaa ja myyntipaikkojen ryhmittely selkeisiin rivistöihin helpotti liikkumista alueella. Palvelut pelasivat hyvin ja kelikin suosi. Kahden päivän aikana yleisöä saapui paikalle yli 6000 ja myyjiäkin oli yli 300. Varsin suosittu oli myös harrasteparkki, jossa kävi molempina päivinä useita satoja autoja. Ensi vuonna jatketaan samassa paikassa ja ajankohta siirtyy takaisin entiselle paikalle eli heinäkuun ensimmäiselle viikonlopulle. Käy tarkistamassa ajankohta Restaurantapäivät- osiosta. Lisää kuvia kuva-arkistossa.

Vierailu Talliosake- kohteessa 22.2.2017


Helmikuun kerhoiltana oli ehkä talven yksi jäätävin keli. Säätä pelkäämättömiä jäseniä oli paikalla 22. Meille piti esitellä Talliosakkeen uusimman rakennuksen pystytystä Kangasalan Kallion teollisuusalueella. Mutta kelin vuoksi siirryttiin varsin nopeasti sisätiloihin. Talliosakkeella on viisi valmista hallia Kallion alueella. Pääsimme katsomaan kahta mobilistiosaketallia. Halleissa on myös Tammobin jäsenten osaketalleja.

Kahville päästiin JPS-Moniurakointi Oy:n pesuhallin toimistoparvelle. Talliosake Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lahtinen tarjosi kahvit ja tietysti kertoi yrityksenä kasvusta. Tammobin puolesta asiantuntijana oli jäsenemme Seppo Pöysti.
Jos osaketalli kiinnostaa, niin kannattaa katsoa www.talliosake.com.