RestauRanta

MELKEIN AURINKOINEN RestauRanta 

Viime vuonna harjoittelimme Teivon Ravikeskuksessa hyvällä menestyksellä. Tänä vuonna järjestelyt sujuivat erinomaisesti. On melkein uskomatonta, että lukuisat myyjämme kävivät erikseen kiittämässä hienosti sujuvasta tapahtumasta. Ja he kuitenkin käyvät tapahtumissa ympäri Suomen. Ehkä sillä oli jotain vaikutusta, että viime vuonna haastattelimme jokaisen myyjän ja parantelimme heidän ehdotustensa mukaan asioita. 

Sää suosi meitä taas koko RestauRannan aukioloajan vajaata tuntia lukuun ottamatta. Hieman harmillisesti tämä tunti sattui tapahtuman alkuun, joka rajoitti ensimmäisen päivän kävijämäärää. Raviradan keskusnurmikko on kuitenkin ihanteellinen alusta: se kuivaa heti sateen loputtua eikä pölise kuivana. Ei ihme, että sekä asiakkaat että myyjät kiittelivät. 

Myyjiä oli enemmän kuin viime vuonna, harrasteautoja oli paljon enemmän kuin viime vuonna ja lauantaipäivän kävijämääräkin oli muutamia viime vuosia parempi. Järjestelyporukassa meitä oli 44 henkilöä, joista suurin osa oli mukana myös tapahtuman rakentamispäivänä. Kiitos heille! Taisi ottaa kaikilla 
voimille, kun kumpanakin RestauRanta-päivänä aurinko porotti iltaa kohti yhä kuumemmin. 

Ensi vuonna sitten tavataan taas Teivossa perjantaina 5. ja lauantaina 6. heinäkuuta RestauRannan perinteisinä päivinä. Tapahtumaa on vielä helppo kehittää kokemusten ja uusitun myyjäkyselyn pohjalta. 

Katso tapahtuman kuvia kuva-arkistosta.