Apparalla

Tyrmäsikö aamupäivän 9.8. sade innon lähteä tapaamaan lähimpien ystäväkerhojemme joukkoja hämppylinnalaisten "Mustaanlahteen" eli heillä Ahveniston moottoriradalle. Meitä oli siellä 14 jäsentä (vain) ja päijät-hämäläisiä suunnilleen saman verran. Kaikkiaan ajopelejä pystyi laskemaan noin 200, kunnes sormet ja varpaat loppuivat ja laskut menivät sekaisin. Kalustosta noin 50 oli moottoripyöriä.

Hämeen mobilistit syövät makkaransa samana päivänä kuin mekin eli maanantaina. Fiksuina he ovat yhdistäneet makkaransyönnin ja mobilistitapaamisen samaan aikaan ja paikkaan. Sekin tuntui aika hienolta, että prätkäporukka ja autot olivat samassa paikassa. Ja makkarat olivat Wotkinsin superhyviä!

Oliko siis retki täydellinen? Sää oli erinomaisen hieno, vaikka ajomatkalla pari kertaa ripsautti vettä. Paljon oli tuttuja, joita oli kiva tavata. Kalustossa oli aika paljon poikkeuksia Mustaanlahteen, niin kuin voi arvatakin. Prätkät olivat osittain VMPK:n kilpapyöriä, mikä tietysti oli lisäarvo. Ja kalustoa oli siis noin kaksinkertaisesti Mustaanlahteen verrattuna. Ahveniston varikkoalue on omalla tavallaan aika karu paikka ilman merinäköalaa, mutta siinä on kuitenkin selvää hohtoa ja hyvää tunnelmaa. Hieno homma, mutta ei se niin täydellinen ollut, ettei se ensi vuonnakin tulisi ohjelmaan. Ja täytyyhän meidän kutsua väki vastavierailulle!