Ennätys Ahvenistolla

Muutamia kertoja olemme järjestäneet yhteisiä tapaamisia Hämeen ja Helsingin sekä Päijät-Hämeen Mobilistien kanssa. Nyt oltiin Hämeenlinnassa 24.7. Päivä on hämppulinnalasten Appara-ilta, joka siis on sama heille kuin Mustalahti on meille.

Hämeen Mobilstit olivat kutsuneet meidät aluksi omiin tiloihinsa Harvialaan.Puheenjohtaja Leo Belik toivotti korkeudesta meidät tervetulleiksi, Antero Lähteenmäki ja Pentti Kalliomäki kertoi toimintakeskuksen hankintahistorian. Hyvän säänkin he olivat onnistuneet tilaamaan. Meitä oli parikymmentä henkilöä ja helsinkiläisiä suunnilleen saman verran. Autoja näytti olevan noin kolmekymmentä pihalla. Ja sitten siirryttiin makkaran, pullan ja kahvin kimppuun. Oli tosi mukavaa.

Sitten hypättiin rekeen ja ajettiin Ahveniston radan varikkoalueelle. Aluksi näytti aika hiljaiselta, mutta kenttä täyttyi nopeasti. Laskin ainakin 350 autoa, moottoripyörät ja siviiliautot sen lisäksi. Tammobilaisia tuli sinne lisää ja Päijät-Hämeen mobilistit. Ja taas syötiin makkaraa. Parkkipaikat eivät lopu, kun varikkoalue täyttyy, koska radalle voi myös pysäköidä. 

Autojen määrä oli mahtava. Joukossa oli kaikenlaisia vempeleitä. Moottoripyöriä, mopoja, pari kuorma-autoakin, joista yksi meidän kerhosta. Mutta oli siellä haukotteleva Oldsmobile -47, Cadillaceja, kaksi Lincoln Capria, Porsche 365 ja paljon muita. Oli niin hienoa, että ei käynyt edes kateeksi. Paikalliset sanoivat, että edellisenä maanantaina paikka oli täynnä, mutta nyt oli enemmän autoja eli ennätys. Mekin siis olimme tekemässä ennätystä

Lisää kuvia täältä