Tutustumassa kannattajajäseneemme

Tutustumassa kannattajajäseneemme

Promart Oy on ollut vuosia kannattajajäsenemme ja jo vuosia korona on torjunut vierailumme siellä.


Promart on teknisen tukkukaupan yritys, joka on perustettu vuonna 2009. Se toimii Pirkkala keskuspaikkanaan myös Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Vantaalla ja Turkkuusessa. Työn tekijöitä on
82 ja liikevaihtoa noin 30 miljoonaa.


Mesirannan Raimo on heidän asikkaitaan ja niillä lihaksilla järjestyi vierailu. Isäntinä meillä olivat Janne Liljavaara ja Joona Säily. Joona on kasvamassa toisen polven yrittäjäksi, isä on Promartin  toimitusjohtaja.


Menestyvässä yrityksessä on aina hieno käydä. Tilat ovat tilavat, uudet ja mukavanaoloiset. Isännät olivat ystävällisiä ja selvittelivät yrityksen toimintaa lutvikkaasti. Koskaan aikaisemmin en ole nähnyt tai kuullut niin paljon keskustelua ja kysymyksiä meidän puolelta kuin nyt.


Tutustuimme yrityksen varastoon, jossa oli 20 000 nimikettä. Emme varmaankaan ehtineet laskea niitä kaikkia, mutta voi vaan kuvitella, että tiukkaa tekee inventaarissakin. Tosin ne kai tehdään nykyisin
sähköisesti.


Saimme lyhyen opastuksen siitä miten logistiikka pelaa Pirkkalan varaston, kuuden toimipisteen, tavaran hankinnan ja asiakkaiden kanssa. Aikamoinen baletti sekin. Omat varastotyön kokemukset ovat Tukon keskusvarastosta vuonna 1967. Oli sielläkin vipinää.
Väkeä meitä oli toisen laskennan mukaan 29 tammobilaista, toisen 27. Liikkuvaista joukkoa, omalle keskinäiselle pälpätyksellekin jäi aikaa riittävästi. Ja tietysti kahville ja munkeille!


Hieno retki, mutta tulihan tehtyä! Kiitos Jannelle ja Joonalle ja tietysti Mesirannan Raimolle hyvästä verkottumisesta.

-mpz 16.2.2023