Mobilistitapahtumat

Tällä sivulla on listattuna Tampereen Seudun Mobilistien omia tapahtumia, yhteistyötapahtumia sekä muutenkin kiinnostavia tapahtumia. Uuden puheenjohtajan Petri Katan tapahtumaterveiset löytyvät tapahtuma nostojen alapuolelta

Tulevia Tapahtumia

Tapahtumia julkaistaan vuodelle 2024 sitä mukaan, kun päätökset tapahtumista saadaan yhdistyksen hallituksessa tehtyä.

  • La-su 27.4.-28.4. Hot Rod & Rock Show, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Tammob osastolla A324
  • Ke 1.5. Vappuajo
  • La-su 4.5.-5.5. Classic Motor Show, Lahden Messukeskus, Tammob osastolla E2
  • Ti 7.5. Olavi Sallinen-palkinnon jako, Vehoniemen automuseo
  • La 11.5. Kevät-Restauranta, Mobilia
  • ...

Vuoden 2024 alustavaa tapahtumakalenteria voi tarkastella täältä

ENSI KESÄNÄ MUSTAANLAHTEEN

Ensi kesäksi on käyttölupa Mustaanlahteen 17.4.-2.10. klo 16 - 20. Sataman palveluista ei vielä tiedetä, mutta neuvottelut on menossa. Kaisla ja Munkkis ovat varmaankin ennallaan.

Särkänniemen seudulla on nyt monessa paikassa rakennustöitä ja ne etenevät myös Mustanlahteen ensi kesän jälkeen. Mustanlahden kunnostussuunnitelmat eivät näytä estävän kokoontumisia, kun työt valmistuvat. Rakennustöiden ajaksi on löydettävä väistöpaikka.


Hyvää alkanutta tapahtumavuotta 2024. 

Tänä vuonna tapahtumat noudattelevat osin vanhaa kaavaa ja perinteiset tapahtumat kuten Restaurantapäivät ja ajot kuuluvat ohjelmaan. Tämän lisäksi pyrimme lisäämään tapahtumia ja kokoontumisia, jotka houkuttaisivat yhä laajempaa osallistuja joukkoa. Erilaisia kiinnostavia luentoja ja eri kerhojen välisiä tapahtumia pyritään lisäämään. 

Yhtenä vuoden tavoitteena on jakaa ja tallentaa hiljaista tietoa, jota pitkäaikaisilla jäsenillämme on runsaasti. Samalla pyritään helpottamaan kynnystä ryhtyä mobiiliharrastajaksi, vaalimaan liikkuvan kaluston kulttuurihistoriaa oman harrastuksen kautta.  

Erityistä panostusta tänä kesänä saavat ja vaativat SAHK 64. Retkeilyajo sekä yhdistyksen 60-vuotisjuhlatapahtumat.

Olemme innokkaita ottamaan vastaan ideoita tapatumiksi ja vielä innokkaampia ottamaan tapahtumien järjestelyihin mukaan nykyisiä jäseniä ja uusia jäseniä. Lähestykää hallituksen jäseniä suoraan tai käyttäkää sivuiltamme löytyvää yhteydenottokanavaa.

Tervetuloa tapahtumiin ja mukaan harrastamaan

-pjk 

Tampereen Seudun Mobilistit ry puheenjohtaja

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------