Mobilistitapahtumat

Mobilistitapahtumat 2023

Tampereen seudun mobilistien toimintavuosi 2022, kuten kai kaikkien muidenkin yhdistysten, palasi koronarajoitusten jälkeen normaaliksi. Normaalia ei ollut, että järjestimme ajokaudella poikkeuksellisen useita tapahtumia. Yhteistyö lähiseudun ajoneuvo harrastekerhojen kanssa aktivoitui, joten heidänkin tapahtumia tulee kerhon tapahtumalistalle.

Perusohjelma tapahtumille on:

- joka maanantain kokoontuminen Restaurannan mökille. Tämä "makkaraterapia" sisältää kahvia, pulla ja makkaraa. Tapahtuma aika on noin klo 16.30 - 18.30, jolloin isäntämme on paikalla.

- kerran kuussa talvikaudella on kerhoilta, jossa yleensä käymme yhteistyökumppaniemme luona tutustumassa heidän toimintaansa. Koska kahvi ja pulla ovat tärkeää mobilisteille, niin erikseen ilmoitetaan, jos jostain käsittämättömästä syystä tarjoilu ei toteudu.

Tapahtumat julkaistaan Hyrysysyssä 1/2023 ja ne päivittyvät tulevissa numeroissa. Tapahtumat painottuvat ulkoilmaan ja ajeluihin. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut niin paljon tapahtumia kuin viime vuonna. Tänä vuonna on suunnilleen yhtä paljon. Lisääkin tapahtumia on valmistelussa ja siis tulossa ja saa niitä sinne ehdottaakin. 

Koronarajoitukset on poistettu, mutta ikävä kyllä tauti ei ole poistunut. Yhdistyksemme velvollisuus on tietenkin pyrkiä välttämään järjestämästä tilaisuuksia, jotka ovat etukäteen tunnistettavissa riskillisiksi. Toisaalta normaaliin elämään pitää tottua. Vielä kannattaa noudattaa viime vuosien aikana opeteltua etäisyyden säilyttämistä, tungoksen välttämistä, käsihygieniaa, yskimistä käden suojassa ja tarvittaessa maskinkin käyttöä.

Tammobin nettisivun "Tapahtumat"-valikko sisältää ajankohtaisimman ja parhaiten päivitetyn tiedon tapahtumista. Sähköiset kuukausikirjeet muistuttavat tapahtumista.

18.1.2023  

Martti Piltz

Puheenjohtaja

045 666 3111

martti.piltz@gmail.com

Tapahtumat 2023 Sisältää Tampereen Seudun Mobilistien omia tapahtumia sekä yhteistyötapahtumia ja muutenkin kiinnostavia tapahtumia

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tulevia Tapahtumia

  • la-su 25.-26. maaliskuuta klo 10 -17 Järjestyksenvalvojakoulutuksen aloitusviikonloppu. Halukas osallistuja ota yhteys martti.piltz@gmail.com. Loput koulutuspävät ti 28.3. klo 16-19, to 30.3. klo 16-19 ja la-su 1.-2-huhtikuuta klo 10-17. 
  • la-su 22.–23. huhtikuuta Hot Rod & Rock Show, Tampereen Seudun FHRA (mobilisteilla oma osasto)
  • to 13.huhtikuuta Kevätkokous, Restauranta klo 18. Katso Hyrysysy 1/2023 sivu 35 tai kuva alapuolelta
  • ma 1. toukokuuta Vappuajo kokoontuminen klo 10 Hämeenpuisto (pohjoispääty).  Lähtö klo 11.15. Vappubrunssi Mobiliassa klo 12. Ilmoittautuminen 22.4. mennessä. Katso ilmoitus Hyrysysy 1/2023 sivu 8 

Vinkkejä tapahtumiin

American Car Show, Helsingin Messukeskus, pe-su 7.-9.huhtikuta.