Mobilistitapahtumat

Huom! Tampereen Seudun Mobilisti talkoolainen

Tässä tärkeimpiä aikoja ja tapahtumia RestauRanta markkinoihin liittyen

Maanantaina 27.6. kasaannutaan iltapäivällä järjestämään kontti kuntoon ja muutkin tavarat kasaan.

Torstaina 30.6. klo 14 on Teivon ravikeskuksessa harjoitukset ja rakennetaan homma kuntoon. Aloitetaan kuitenkin Raviradan ravintolasta ruokailulla. Klo 18 perinteisesti tulevat myyjät.

Perjantaina 1.7. klo 10-20 on markkina-aikaa. Meidän täytyy aloittaa viimeistään klo 7. Kun työvuoro on jonkin verran yli puolivuorokautta, eväs jakelua pitää olla noin neljän tunnin välein: kahvia, ruokaa, makkaraa. 

Lauantaina 2.7. klo 7-15 on markkina-aikaa. Meidän pitää aloittaa klo 6 tai vähän aikaisemmin. Kahvila on auki pe-la alkaen klo 7

-mpz 22.6.2022

MOBILISTITAPAHTUMAT

Tampereen seudun mobilistien toimintavuosi, kuten kai kaikkien muidenkin yhdistysten, lähti hieman kituliaasti käyntiin koronarajoitusten takia.

Koronarajoitukset on poistettu, mutta ikävä kyllä tauti ei ole poistunut. Sairastuvuus ja mikä vielä kurjempaa, kuolleisuus ovat suhteellisesti erittäin korkeat. Kuolleisuus on vähintään kaksinkertainen kahteen "koronavuoteen" verrattuna. Yhdistyksemme velvollisuus on tietenkin pyrkiä välttämään järjestämästä tilaisuuksia, jotka ovat etukäteen tunnistettavissa riskillisiksi. Toisaalta entisenkaltaiseen normaaliin elämään pitää totutella.

Tapahtumat on julkaistu Hyrysysyssä 1/2022 ja ne päivittyvät tulevissa numeroissa. Seuraava Hyrysysy ilmestyy Juhannukseksi. Tapahtumat painottuvat ulkoilmaan ja ajeluihin. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin paljon tapahtumia tarjolla. Lisääkin tapahtumia on valmistelussa ja siis tulossa ja saa niitä sinne ehdottaakin. 

Vielä kannattaa noudattaa viime vuosien aikana opeteltua etäisyyden säilyttämistä, tungoksen välttämistä, käsihygieniaa, yskimistä käden suojassa ja tarvittaessa maskinkin käyttöä.

Tammobin nettisivun tapahtumalista sisältää ajankohtaisimman ja parhaiten päivitetyn tiedon tapahtumista.

18.3.2022 mpz

Tapahtumat 2022⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tulevia Tapahtumia

Tiistai 21.6. klo 17 Retki Liuksialan Varsamäen hevosajoneuvomuseoon, Suomen suurin hevosajoneuvokokoelma: museon esittely, kahvitarjoilu, kerätään kolehti. Kokoontuminen Mobiliaan klo 17

Perjantai 1.7.-lauantai 2.7. RestauRanta Markkinat Teivossa Kts. ilmoitus Hyrysysy 1/2022 ja tarkemmat tiedot tällä nettisivulla