Mobilistitapahtumat

MOBILISTITAPAHTUMAT

Tampereen seudun mobilistien toimintavuosi, kuten kai kaikkien muidenkin yhdistysten, lähti hieman kituliaasti käyntiin koronarajoitusten takia.

Koronarajoitukset on poistettu, mutta ikävä kyllä tauti ei ole poistunut. Sairastuvuus ja mikä vielä kurjempaa, kuolleisuus ovat suhteellisesti erittäin korkeat. Kuolleisuus on vähintään kaksinkertainen kahteen "koronavuoteen" verrattuna. Yhdistyksemme velvollisuus on tietenkin pyrkiä välttämään järjestämästä tilaisuuksia, jotka ovat etukäteen tunnistettavissa riskillisiksi. Toisaalta entisenkaltaiseen normaaliin elämään pitää totutella.

Tapahtumat on julkaistu Hyrysysyssä 1/2022 ja ne päivittyvät tulevissa numeroissa. Seuraava Hyrysysy ilmestyy Juhannukseksi. Tapahtumat painottuvat ulkoilmaan ja ajeluihin. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut näin paljon tapahtumia tarjolla. Lisääkin tapahtumia on valmistelussa ja siis tulossa ja saa niitä sinne ehdottaakin. 

Vielä kannattaa noudattaa viime vuosien aikana opeteltua etäisyyden säilyttämistä, tungoksen välttämistä, käsihygieniaa, yskimistä käden suojassa ja tarvittaessa maskinkin käyttöä.

Tammobin nettisivun tapahtumalista sisältää ajankohtaisimman ja parhaiten päivitetyn tiedon tapahtumista.

18.3.2022 mpz

Tapahtumat 2022⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tulevia Tapahtumia

Tapahtuma osio odottaa tapahtumapäätöksiä hallitukselta ja täydentyy heti kun tietoa on saatavilla