Mobilistitapahtumat

Tapahtumat 2023 Sisältää Tampereen Seudun Mobilistien omia tapahtumia sekä yhteistyötapahtumia ja muutenkin kiinnostavia tapahtumia. Puheenjohtajan tapahtumaterveiset löytyvät tapahtuma vinnkien alapuolelta

Tulevia Tapahtumia

  • ti 24.10. klo 17.00 Asoma vierailu, Paikka on Asoma Oy, Aakkulantie 62, 36200 Kangasala
  • to 23.11. klo 18 Syyskokous, paikka tarkentuu myöhemmin
  • su 3.12 klo 15 Puurojuhla, Sasin Toukola

Mobilistitapahtumat 2023
Tampereen seudun mobilistien toimintavuosi 2022, kuten kai kaikkien muidenkin yhdistysten, palasi koronarajoitusten jälkeen normaaliksi. Normaalia ei ollut, että järjestimme ajokaudella poikkeuksellisen useita tapahtumia. Yhteistyö lähiseudun ajoneuvo harrastekerhojen kanssa aktivoitui, joten heidänkin tapahtumia tulee kerhon tapahtumalistalle.

Perusohjelma tapahtumille on:

- joka maanantain kokoontuminen Restaurannan mökille. Tämä "makkaraterapia" sisältää kahvia, pulla ja makkaraa. Tapahtuma aika on noin klo 16.30 - 18.30, jolloin isäntämme on paikalla.

- kerran kuussa talvikaudella on kerhoilta, jossa yleensä käymme yhteistyökumppaniemme luona tutustumassa heidän toimintaansa. Koska kahvi ja pulla ovat tärkeää mobilisteille, niin erikseen ilmoitetaan, jos jostain käsittämättömästä syystä tarjoilu ei toteudu.

Tapahtumat julkaistaan Hyrysysyssä 1/2023 ja ne päivittyvät tulevissa numeroissa. Tapahtumat painottuvat ulkoilmaan ja ajeluihin. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut niin paljon tapahtumia kuin viime vuonna. Tänä vuonna on suunnilleen yhtä paljon. Lisääkin tapahtumia on valmistelussa ja siis tulossa ja saa niitä sinne ehdottaakin. 

Koronarajoitukset on poistettu, mutta ikävä kyllä tauti ei ole poistunut. Yhdistyksemme velvollisuus on tietenkin pyrkiä välttämään järjestämästä tilaisuuksia, jotka ovat etukäteen tunnistettavissa riskillisiksi. Toisaalta normaaliin elämään pitää tottua. Vielä kannattaa noudattaa viime vuosien aikana opeteltua etäisyyden säilyttämistä, tungoksen välttämistä, käsihygieniaa, yskimistä käden suojassa ja tarvittaessa maskinkin käyttöä.

Tammobin nettisivun "Tapahtumat"-valikko sisältää ajankohtaisimman ja parhaiten päivitetyn tiedon tapahtumista. Sähköiset kuukausikirjeet muistuttavat tapahtumista.

18.1.2023  

Martti Piltz

Puheenjohtaja

045 666 3111

martti.piltz@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------