Mansen Masinistit

Mansen Masinistien vieraana 22.1.2019

Tammikuun kerhoilta pidettiin Ylöjärvellä Mansen Masinistien vieraina tiistaina 22. tammikuuta. Tiistaisin on heidän kerhoiltansa, jossa väkästellään moottoripyöriä, mutta harrastetaan samankaltaista terapiatoimintaa kuin mekin. Terapiapuolella suurin ero näyttää olevan se, että he syövät höyrymakkaroita ja me grillimakkaroita. Oli muuten tosi hyvä höyrymakkara!

Meitä oli ihan laskematon joukko paikalla, lukumäärää ei saatu selville, mutta pullat oli syöty jo ennen kerhoillan alkua. Silmämääräinen arvio on jossain 30 ja 40 välissä. Ilmeisesti yhteistyökehomme touhut kiinnostavat jäsenkuntaamme. Ja onhan se tuttu juttu, että monet meistä harrastavat moottoripyöriä. Meidät toivotti tervetulleeksi Matti Hartwick Hartikainen ja Jupe Peltonen. Samalla kutsuime heidät kevään aikana meidän terapiailtaan. Ajankohta jäi vielä täsmällisesti sopimatta, mutta se selviää pian, kun tapaamme uudestaan aiheena Mansen Masinistien osallistuminen meidän tapahtumiimme ja päinvastoin. 

Jupe ja Hartwick olivat panneet meidän kunniaksemme videoihin pyörimään Wartburgin huoltofilmin normaalien prätkärainojen sijasta. Oli muuten aika uskomatonta, että Sirppi-Saksassa jo 1970-luvulla Eisenachin Warpus-tehtaalla kierrätys, tuotantojätteen lajittelu ja yleensä ympäristöasiat olivat saaneet oman osionsa tähän (mainos)filmiin. No, tulemme varovasti Suomessa noin 50 vuotta jäljessä, muttei kai täällä nyt muutenkaan hötkyillä turhista? Oman osansa kierrätyksestä Mansen Masinistit hoitivat lahjoittamalla meille kaikille vieraille kerhonsa vanhan, siis historiallisen, teepaidan. Kiitos! 

Hieno reissu ja hienoa, että meillä yhdistyksen aika laajassa yhteistyökumppaniverkossamme on näin lähellä näin aktiivinen ja positiivishenkinen yhteistyökumppani. Seuraava kerhoretki on sitten Pirkkalan suuntaan kolarikorjaamoon helmikuun loppupuolella.

Martti Piltz