Retki Hämeenkyröön

Retki Hämeenkyröön

Perinteisesti retki Ranen Töllinmäkeen ja Kukko-kahvilaan on kesän ja vähintäänkin heinäkuun kohokohta. Meitä oli 61 henkilöä ja tarvittava määrä ajoneuvoja paikalla. Vieraiden määrä ei ole ihan uusi ennätys, mutta kuitenkin selvästi enemmän kuin viime vuonna.

Väki ihasteli Maisematien näkemiä ja muutenkin Vanha Vaasantie on mukava körötellä. Uudestaan menemme Maisemantien Yrjölän marjatilan Maisemakahvioon 9.8. Autoista kertyi melkoinen jono jo ABC:ltä lähtiessä. Väkeä kertyi lisää Tampereen seudun Vaasantien suunnasta. Tässä taitaa mennä Inkku Lang-Mero keltaisella pörisijällään. Heidän kotimuseoon meillä on retki 18.8.,

Ranella oli taas paljon juttuja Fiateista, joiden kanssa hän tänä vuonna viettää 60 vee taiteilijajuhlaa. Nämä tarinathan on tallennettu Hyrysysyyn. Digitointiprosessi etenee hitaasti, mutta etenee kuitenkin. Rane on varsinainen Fiat-mies. 

Varastot on täynnä Fiat-osia, jotka mestari varmasti itse löytää ja tunnistaa, mutta voisihan niitä etsiä varastokoodinkin mukaan. Ensi vuonna sitten taas uudestaan. Lisää kanttiautoja, mukaan luettuna 1920-luvun Fiat, näet 13.6. Hämeenpuistossa ja Mobiliassa ja Vehoniemellä. Mobilian näyttelyssä on useampia Ranen Fiateja.