Talkoot edistyvät

Kahtena peräkkäisenä maanantaina ( 4.10. ja 11.10.) Restaurannassa on talkoiltu. Porukkaa on ollut normaalit parikymmentä henkilöä kerrallaan. Jälkeäkin syntyy ihan tyydyttävästi. Toistaiseksi on ainakin kaksi vaihtolavallista kuskattu risuja ja roskaa asiaankuuluviin paikkoihin. Risukkoa on raivattu ja leikattava nurmialue on rajattu ja ajettu kunnon laitteella. Varastoista on aivan hyödytöntä materiaalia poistettu ja ne pyritään järjestämään niin, että niiden käytettävyys paranee. Restauranta-tilan hoito- ja ylläpito suunnitelman on tehnyt pehtoori Petri Rannikko. 

Viime maanantain pikku ponnistus oli saada Diamond soimaan, koska se menee kaupungin mainoskuvaukseen keskiviikkona. Diamondin elvytys sinänsä oli suhteellisen helppo rasti, koska se lähti melkein laakista käymään ja lähti myöskin keskiviikkoaamuna. Chevrolet-kuorkkiakin on kyselty elokuvantuotantoon Tampereelle. Se ei ollut yhtä innostunut lähdöstä kuin Diamond, mutta saatiin akku lataukseen.

Makkaramestari Matti kärvensi taas hyvät makkarat ja popsittiin Leilan tekemät sämpylät talkoomuonana. Talkoot jatkuvat vielä ainakin maanantaina 18.10. Ulkoilu tekee kaikille hyvää ja pieni puuhastelu saa lihakset liikkeelle.

-  mpz 13.10.2021

Kuva: Timo Lintinen