Kokoontuminen onnistui

Kokoontuminen onnistui

Kutsuimme kylään Restaurantaan Hämeen ja Parkanon Mobilistit, Mansen Masinistit, VW-Kerhon Tampereen jaoksen ja FHRA:n. Omaa väkeä  Alku näytti aika hiljaiselta, kun virittelimme tulta Pallin soppatykin alle. Onneksi säätilaus oli mennyt selvästi oikeaan osoitteeseen.

Piha ehdittiin pikasiivota, kun oletettavasti väki on uskonut, että tuuli, joka toi Kaken hakkuujätteen parkkipaikan reunaan, vie ne edelleen siitä pois. Ei kyllä niin mene! Ne siitä piti ihan ihmisvoimilla siirtää pois. Onneksi Reska oli keksinyt, miten autoa voi hyödyntää rankojen vetämiseen. Moottorilla madallettiin myös voikukkaviljelmäämme. 

Bussi Parkanosta kurvasi pihaan ja sieltä purkautui tuttuja ja uusia tuttuja parkanolaisia. Samaan aikaan piha täyttyi erilaisista hienoista ajopeleistä. 

Loppujen lopuksi meitä oli hiukan yli sata henkilöä paikalla. Makkarat meni, maitoa piti hakea lisää, soppatykkikin tyhjeni ja kahvia keitettiin monta pannullista. Väkimäärä oli suunnilleen sama kuin vuosi takaperin, ilmeisestikin hieman suurempi. 

Kaikilla näytti olevan mukavaa. Autoja tutkittiin innokkaasti ja kauheasti oli toisille kerrottavaa. Jos Kangasalla joku jaksaa järjestää tapahtuman kaksi kertaa, se on perinne. Tällä perusteella ensi vuonnakin on Rastaurannan Kokoontumisajo!

-mpz 7.6.2023