Sadetta ja aurinkoakin

Sadetta ja aurinkoakin 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Hyvä ideamme kolme autoharrastajakerhon yhteisestä tapahtumasta meinasi lässähtää starttikuoppinnsa. Saattoi meiltä päästä pari pahaa sanaa, kun virittelimme hommia käyntiin kaatosateessa.

Onneksi sade taukosi ja Pikkola Piknik meni loppujen lopuksi hyvänä harjoituksena. Aamusade on tietysti estää ihmisiä lähtemästä ulos ja ulkoilmatapahtumaan. Autoja ja harrastajia oli ihan kohtuullisesti odotuksiin nähden. Joukossa oli useita perheitä, jotka esittelivät meille muille mitä piknik käytännössä tarkoittaa. Oli sekä pöytä- että pöytäliina nurmikolla tyylin edustajia. 

Vaikka useat ihmiset kävivät toteamassa, että oli hyvin tiedotettu tapahtuma, niin "suuri yleisö" loisti poissaolollaan. Toisaalta makkara-, soppa- ja kahvikauppa kävi suhteellisesti hyvin. Peräkonttikirppis jäi aika pieneksi.

Pikkolan puisto on varmasti jokaisen kävijän mielestä Kangasalan viihtyisimpiä paikkoja ja sillä on nostalginen arvo. Toki kaikki näkivät ja moni kävi toteamassa ääneen, ettei sinne enää juurikaan suurempi tapahtuma mitenkään voisi mahtua. Jotenkin tapahtumasta jäi niin hyvä mieli, että ensi vuonna yritetään uudestaan.