EHKÄ UUDEN ALKU

EHKÄ UUDEN ALKU

Yhdistyksen alhaisen jäsenmaksun vastineena on pakko ansaita varoja jostain muualta. Perinteisesti tulolähde on ollut ja on vieläkin Restaurantapäivät. Viime vuosi Teivossa oli sään suhteen täysi katastrofi. Tuloksellisesti sentään jotain jäi kassaan, mutta työmäärään nähden varsin vähän. 

 Helle pilasi sekä kävijöiden tulon ja sitä kautta myyjien ansainta toiveet. Ja sen lisäksi harrastaparkkilaiset sanoivat, että kaviouran hiekkaa sai lapiolla poistaa autojen sisältä ja tietysti järjestelyissä ollut porukkamme oli täysin helteen kärventämiä. Lähtökohta tälle vuodelle ei ollut siis kovin ruusuinen, kun vielä tiedettiin, että lähes kaikki muutkin rompetorit ovat kutistuneet. Myyjiä oli vähän.  


Sää suosi ja epäsuosi tätäkin vuotta. Teivossa oli hyvä ilma, kolme pientä sadekuuroa pyyhkäisi läheltä ohi ja tiputti muutaman pisaran, mutta kaikkialla ympäristössä oli sateita. Eli Teivossa oli ihan mukava olla, mutta asiakasihmiset eivät uskaltaneet lähteä liikkeelle, kun kotona satoi. Niinpä sitten myyjät olivat aika tyytyväisiä, kun väkeä kuitenkin oli paljon myyjien lukumäärään nähden. Eli kauppa kävi. Myyjät kiittelivat meidän tämä vuoden uutuutta: Jokainen myyntiruutu oli nurkkapaikka.

Harrasteparkki oli aika lailla entisen kokoinen ja kalustoa oli monenlaista; moni oli ensimmäistä kertaa näytillä ja moni oli vanhoja tuttuja. Harrasteparkki näyttää toimivan aina ja kaviouralla sen liikenteen ohjaus on helppoa. 
 

Useat muutkin isot rompetorit ovat kutistaneet tapahtuman yksipäiväiseksi. Ja on ihan selvä, että suurin osa tapahtumista ei ole palannut koronaa edeltävien aikojen asiakasmääriin. No, ehkä tärkeintä oli, että taaskin päästiin plussalle. Ensi vuodeksi täytyy kehittää jotain uutta! Mutta niinhän se on, että maailma muuttuu ja meidän pitää muuttua sen mukana, mieluummin vähän etukäteen!

mpz 8.7.2023

Kuvia Restaurannasta tämän linkin takana