Mainoksen tekstiosuus löytyy myös alta selkeämmin luettavissa

Näsijärviajo

Näsijärvi-ajo ajetaan 17. kesäkuuta 2023, kokoontuminen ja aamukahvit Hotelli Rosendahlin Talvipuutarhassa klo 8.30   Luokat: 

1. Museoajoneuvot, 1971 ja sitä vanhemmat

2. Museoajoneuvot, alkaen 1972

3. Harrasteajoneuvot ilman ikärajaa

Jokaisen luokan parhaat palkitaan. Lisäksi palkitaan vanhin ajoneuvo, pitkämatkaisin ajoneuvo ja tuomaristolla on erikoispalkinto. 

 Asu- ajoneuvoluokka on vapaa sekä harraste- että museoautoille. Arvioinnin kohteena on ajoneuvon ja sen matkalaisten kokonaisuus. Asu- ajoneuvoluokassa on parhaalle Aamulehden kiertopalkinto.

Reitti on noin 95 kilometriä päällystettyä asfalttitietä. Tiet ovat hienoja mutkateitä Hämeenkyrön suunnalla, joita ei ole pitkään aikaan ajettu. Siellä jopa uutta päällystettä. Tien kunto arvioidaan tiekirjaan lumen sulettua. Matkalla on rastitehtäviä. 

OHJELMA

Lähtö klo 10. Aamukahvit Rosendahlin "Talvipuutarhassa" alkaen klo 8.30

Reitti ajetaan kahtena jaksona. Kahvitaukopaikka on meille kaikille tuttu Kukkokuppila Hämeenkyrön Trossitiellä Heinijärvellä.

Maali, palkintojen jako  ja päätöslounas on Hotelli Rosendahlissa. Ruokailu sisältyy hintaan    

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on ennakkoon ilmoittauduttaessa 50 euroa ajoneuvo ja kuljettaja ja 35 euroa matkustajalta. Lapsille on erikoishinta. Maksu suoritetaan yhdistyksen tilille FI4145107520012519 torstaihin 8.6. mennessä. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista lähtöpaikalla vain käteisellä 60 euroa ajoneuvo ja kuljettaja. Matkustajat 35 euroa.

Osallistumismaksu sisältää tiekirjan, ajokilven, aamiaiskahvit Rosendahlin Talvipuutarhassa, taukokahvit ja pullat Kukkokuppilassa ja buffetlounaan Rosendahlin Talvipuutarhassa. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 8.6. mennessä: Ari-Pekka Lällä, lalla@kolumbus.fi tai +358505969181.

(Osallistujien nimet, ajoneuvon merkki, vuosimalli, rekisterinumero, ruokailijoiden määrä sekä koti/lähtöpaikkakunta) 

Tapahtuman johto: Ari-Pekka Lällä ja Pasi Myllymäki

Ajon vastuullisena järjestäjänä toimii

Tampereen seudun mobilistit ry