Laatu korvasi määrän

Kävimme pienellä porukalla tarkastamassa Autoliiton AL-Palvelukeskuksen Ideaparkissa. Olin aikoinani rakentamassa Autoliiton palvelukonseptia noin 40 vuotta sitten ja nyt se jo sitten toteutuu. Eipä hullumpaa! Pitää vaan uskoa omiin käpäliinsä.

Isäntinämme olivat Autoliiton kenttäpäällikkö Matti Laaksonen ja Janne Koivisto.

Autoliiton uusin AL-autopalvelukeskus on avattu Lempäälän Ideaparkiin syksyn alussa. Se sijaitsee Ideaparkin Tampereen puoleisella piha-alueella. Autoliitolla on nyt noin 15 palvelukeskusta ja määrä on kasvussa. Konsepti on aika yksinkertainen. Keskukseen on koottu autopalvelualan yrityksiä, jotka myöntävät etuja Autoliiton jäsenille. Samalla Autoliito saa näkyvyyttä ja tunnettuutta ympäri Suomen.

Ideaparkin palvelukeskuksessa toimivat Autoklinikka, HelppoKatsastus, Koukkupaja ja Uusi Autohuolto. Tilat ovat uudet ja hienot, lähes sairaalatasoa. Joskus ehkä unohtuu, että erikoistumalla menestyy. Esimerkiksi Koukkupajalla on 23 toimipistettä ympäri Suomen ja HelppoKatsastuksia on 20 ja Autoklinikoita 41. Uusi Autohuolto on puolestaan Autosalpa-yritysryhmän osa.

Oppia ikä kaikki! Meidänkin Tammobina on syytä toimia ja näyttäytyä siellä, missä ihmisiä on!

-mpz 11.11.2020