Puurojuhla

Puurojuhla

Tammobin Puurojuhlat perinteisesti olivat Sasin Toukolan juhlatalossa sunnuntaina 4.12. Sasin juhlatalo on tosi hieno paikka ja kello 15 voi vielä nähdä kuinka hienolla paikalla talo on.

Meitä kertyi paikalle noin 45 henkilöä, mikä on aika sopivasti tiloihin nähdet. Puuro oli taas hyvää vaikka oli uudet keittäjät tai ehkä juuri sen takia. Mantelitkin löytyivät.

Meitä viihdytti, jo melkein perinteisesti, Duo Marape. Yhteislaulusta jotenkin selvittiin, mutta tanssitaito taisi kaikilla olla rappiolla. Vuoden puuhapetterinä palkittiin Arzi Keskinen. Hän isännöi Restaurannan makkara terapiaa. Kiertopalkintona oli Puukarhun valmistama Diamond-bussimme pienoismalli ja etanolipolttoaine siihen.

Arpajaispalkintoja saimme yhteístyökumppaneiltamme Mikon leipä, Mobilia, Vehoniemen Automuseo, Presco sekä muutamia yksityishenkilö, joista jätän mainitsematta itseni, Prusin Antti ja Lällän perhe, niin paljon, että kaikille arvan ostajille piti riittää vähintään yksi palkinto. No, tasan ei käy koskaan onnen lahjat!

Lasse Suhonen oli valmistanut kokousesitelmän joulupukin ja porojen teoreettisesta taakasta joululahjojen jakelussa. Sen mukaan liikekitka on polttanut nanosekunneissa joulupukin, porot, ja reen puhumattakaan lahjoista, olemattomiin. Koska kuitenkin juhlayleisön enemmistö ilmoitti nähneensä joulupukin viime joulun jälkeen, teoria ei ehkä ollut aivan aukoton.   

Onnettarena toimi Minttu Pehkonen (kuvassa oletettavasti nuorempi nainen) ja Susanna. AaaPee hoiti hienosti arvonnan junailun.Kiitos kaikille. Eiköhän Puurojuhlat ole ensi vuonnakin Toukolassa.

-mpz 6.12.2022