Puurojuhla

PUUROA JA POSETIIVIA 

Sunnuntaina 9.12. vietettiin perinteisiä Puurojuhlia Sasin Toukolan juhlatalossa. Ajokeli ei ollut kovin juhlallinen. Vettä tuli kuin aisaa ja lumet olivat kadonneet. Vesisateen hyvä puoli ole se, että se oli sulattanut jyrkän mäen juhlatalolle, jolloin pääsimme kaikki autolla perille. Meitä oli 72 yhdistyksen jäsentä paikalla, mikä on keskimäärää huomattavasti enemmän, mutta vähemmän kuin viime vuonna. 

Puheenjohtaja palkitsi kerhomme puurtajana Veikko Taipaleen. Veikko on osallistunut Restaurannan kunnossapitoon huippuahkerasti ja oli sääntöuudistustyöryhmän sihteeri. Puurojuhlien viihdyttäjäksi oli 
kutsuttu Reijo ja Eva-Liisa Kiviaho. He soittivat hienoa saksalaista posetiivia, josta tuli suomalaisia ja saksalaisia joululauluja ja vaikka mitä. Rohkeimmat meistä pääsivät kokeilemaan, miten posetiivista saa ääntä. Posetiivi kuulosti positiiviselta. 

Puuro ja väskynäsoppa olivat hyviä, niin kuin on totuttu. Kahvi ja joulutorttu maistuivat ja piparit olivat parhaita. Lopuksi olivat arpajaiset. Palkintoja oli paljon, kiitoksia lahjoittajille, joista tärkeimmät olivat Presco, Tammer-Lattiat, Mobilia ja Vehoniemen Automuseo. Leipomotuotteita oli palkinnoissa myös paljon, mutta lahjoittaja jäi ainakin kirjoittajalle epäselväksi, mutta kotona totesin, että hyviä olivat. Kiitos myös arpajaisten henkilökunnalle: Ari-Pekka Lällä, Reijo Pirinen ja Jorma Palonen. 

Ensi vuoden Puurojuhlan paikka taisi tulla valittua taas Toukolaan. 

Hyvää Joulun ajan odotusta kaikille. Ensi vuoden ensimmäinen tapahtuma on maanantaina 14. tammikuuta Restaurannassa, jolloin muistellaan kerhoin historiaa. 

yst. 
mpz