Naapurikerhoa tapaamassa 23.3.2022

Parkanon Mobilistit ovat naapurikerhomme pohjoisen suuntaan. Heidän kanssa on ollut vuosien varrella yhteistyötä, mutta ehkä etäisyys on silti pitkänpuoleinen. Nykyisin tietysti on merkittävää, että heidän edustajansa Antti Poussa on SAHK:n puheenjohtaja, jonka valintaa olimme itse aktiivisesti ajamassa.  Kävimme tutustumassa Parkanon kerholaisiin, jotka olemme kutsuneet vastavierailulle makkaraterapiaamme 6. kesäkuuta. Meitä oli kaikkiaan 27 henkilöä paikalla, osa bussissa ja osa omilla autoillaan. Kuvassa ojennan klubimme vanhan standaarin muistoksi käynnistämme Parkanon Mobilistien varapuheenjohtajalle Matti Vihulalle.

Kuvassa taustalla on parkanolaisten kerhobussi, jota kunnostetaan, jotta sillä voidaan osallistua Turun Retkeilyajoon. Samaan bussiin voi päästä matkustamaan Kangasalta Lahden Classic Motor Show:hun lauantaina 30.4. (Ohjeet tulevat tälle sivulle) Samoin voimme odottaa sitä 6.6. Restaurantaan.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Retkellä pääsimme tutustumaan Poussan Antin johtamaan Fennosteel OY:n pakoputkitehtaaseen. Se on Pohjoismaiden suurin alallaan ja ollut Antin lähes koko työuran työnantaja. Antti pyöritti tehdaskierroksen taas tosi innostavasti.