Garage Gafe

Kesän viimeinen ajotapahtuma oli mielenkiintoinen. Meitä oli tiistaina 24.8. aika pieni porukka, viisi vanhaa autoa sekä muutamia käyttöautoja, yhteensä kymmenen henkilöä. Määrä oli juuri sopiva kohteeseen. Varmasti moni muistaa, jos yhtään on seurannut moottoriurheilua, nimen Penna. Superbikessä ovat ajaneet isä Reijo ja poika Sami Penna. Sami lienee kuuluisampi. 

Isä Penna on rakentanut elämyskahvilan vanhaan hylättyyn kuorma-autotalliin Sastamalan taajaman reunaan. Garage Cafe on tosi helppo löytää, koska se sijaitsee näköetäisyydellä Huittinen-Häijää- Hämeenkyrö-tietä. Kipinä oli elänyt jo pitkään, kun paikka löytyi kohta kymmenen vuotta sitten. Idea kehkeytyi tallin vanhan alkuperäisen bensapumpun ympärille. Ajatus tiivistyi 50-luvun hylätyksi huoltoasemaksi. Sisätiloissa on fiftaritavaran lisänä Pennan kilpailu-uran muistoja.

Omana palveluvalttina Pennala on henkilökohtaisuus. Kaikki on tuoretta ja hyvää ja hän itse ottaa vieraat vastaan ja saattelee matkaan. Hieno paikka. Sastamalan seuduilla on valtava määrä hienoja (vanhoja) teitä, jotka ovat päällystettyjä. Ensi kesänä voitaisiin ajaa joku lenkki sillä seudulla ja käydä uudestaan Garage Cafeessa. Sastamalahan on todella lähellä, varsinkin, jos lähtee Kolmenkulmasta tai sitten reittiin voisi yhdistää Siuron, joka on jo itsessäänkin näkemisen arvoinen.