Hottentotti

HOTTENTOTTI 14-15.4.2018

Tampereen Seudun FHRA järjesti Hot Rod and Rock Show:n jo 39. kerran. Tapahtumassa käy kahden päivän aikana Tampereen messukeskuksessa paljon väkeä. Olemme olleet vuosikausia Tampereen Seudun Mobilistien osastolla mukana tapahtumassa, lähinnä mainostamassa RestauRantaa.
Jenkkiautoharrastajat ovat paljon mobilisteja liikkuvampaa kansaa ja melkein kaikki Suomen suuret ajoneuvotapahtumat perustuvat jenkkiautoihin. RestauRannan harrasteparkissakin puolet ajoneuvoista on jenkkejä. Ehkä se johtuu siitä, etteivät he ajattele ajoneuvoharrastusta kovin kapea-alaisesti. Myös ammattimyyjät ovat suurelta osalta samoja Hot Rodissa kuin RestauRannassa.
Perinteisesti Hot Rodissa palkitaan monien ajoneuvoluokkien parhaita. Molemmat mobiilipalkinnot tulivat meidän kerhoomme: Oldsmobile 43A, vm. 1921, Jouko Puhakka ja Chevrolet Capitol Truck, vm. 1928 Suutarisen Leila, Vehoniemestä. Hyvä me!
Yhdistyksemme osastolla oli Petri Rannikon Ford 100 Pick Up, joka oli American Car Show: Pääsiäisenä. Petrin lisäksi osastollamme päivystivät Ari-Pekka Lällä, Torsti Vienola, Jorma Palonen, Reijo Pirinen, Antti Prusi ja Martti Piltz. Seuraavan kerran olemme promotoimassa RestauRantaa Supermessujen Keräily Kevät -tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20.–22.4.2018 ja Lahden Classic Motor Show:ssa 5.-6.5.2018.

AP Lällä ja Torsti Vienola "lauteilla"
Petri Rannikon Ford 100 Pick Up