Tammikuun kerhoilta

TAMMIKUUN KERHOILTA 17.1.2018
Hämeen Mobilistit ry on meitä nuorempi ja pienempi kerho, mutta he ovat muutaman viime vuoden aikana edistyneet nopeasti monissa asioissa. Siispä yhdistyksemme strategian mukaisesti täytyi käydä katsomassa ja oppimassa, mitä he tekevät hyvin tai jopa paremmin kuin me. 
Yhdistyksemme päätti tarjota halukkaille bussikyydin, koska bussimatkalla on aina tunnelmaa. Bussi oli tietysti Mäntylän auto, jolla on käyty Falunissa ja monella muullakin retkellä. Sitä paitsi bussi on aiheena ajankohtainen, koska Mobilian seuraava teemanäyttely kertoo linja-autoliikenteestä. Väkeä karttui kyytiin 27 henkilöä, mitä kaikki pitivät tosi suurena määränä. Lähes ennätyksellisesti myös daamipuoli oli edustettuna. On tietysti hienoa, että tarjonta ja kysyntä osuvat yhteen. 
Isäntänämme toimi Pentti Kallionpää, joka on ollut Hämeen Mobilistien uuden nousun arkkitehtina. Kerhon jäseniä oli paikalla melkein yhtä paljon kuin meitä. Monet olivat vanhoja tuttuja, osa kerhomme entisiä jäseniäkin. Heidän uudesta toimintakeskuksesta voimme varmasti oppia jotakin, sen verran hieno se oli. 
Ehkä kuitenkin Hämeen Mobilistien jäsenten tapaaminen heidän omassa tukikohdassaan oli tärkeintä. 
Strategiamme mukaan jatkamme näitä opintomatkoja muihinkin SAHK:n kerhoihin. Seuraava kerhoilta on helmikuussa Mobiliassa aiheena ajoneuvon konservointi.  

Vierailutunnelmaa
Puheenjohtajat Piltz ja Kallionpää
Hämeen kerhon onnikka